Nu ești autentificat.

#1 Re: Peruşi si Papagali Nimfă » Ajutati-ma va rog! » 2019-01-13 19:19:57

Este speriat ..este nou in casa ..timpul petrecut cu el il va ajuta sa se obisnuiasca mai usor cu noua casuta ,blandete si multa atentie ii trebuie acum ,cat despre "placintute" poti sa-i fierbi putin orez sa vezi daca il intereseaza ,iar apa de la el pusa in locul apei in adapatoare ,il va mai inchega ,sta zburlit si e apatic din cauza ca el in magazin o dus o viata plina de lipsuri (vitamine,curatenie,hrana buna,atentie,etc) cu timpul sunt sigura ca isi va reveni .

#2 Re: Articole despre Peruşi şi Papagali Nimfă » Buna ziua! » 2019-01-07 14:07:33

Nu prea-mi suna a iubire ..asa faceau si nimfele mele ,masculul smulgea femela pana i-am separat ,altfel nu se putea ,dupa un timp i-am bagat iar impreuna si totul a revenit la normal fara piguleala in exces ..ai grija sa nu fie din pura rautate ,sunt unele femele mai rautacioase cum de altfel si unii masculi sunt ..

#3 Re: Papagali » Intrebare despre micul alexander » 2018-11-16 15:10:02

Eu am avut un mic alexandru ,l-am luat de la 2 luni ,era semi bland ,mi-am petrecut tot timpul meu impreuna cu el ,si cand mancam ,si cand plecam de acasa il luam cu mine in masina,si cand dormeam era si el pe umarul meu ,non-stop ,ei ..am gresit facand asta,pt ca in momentul cand era neaparat sa plec fara el (spre exemplu la spital sau poate o calatorie mai lunga) trebuia sa-l las in colivie ,facea ca toate cele pana veneam ,de mancare nu se atingea pana nu auzea usa in casa ..sfat pt tine : ai grija sa petreci timp cu papagalul tau dar nu exagera si il trata ca pe o persoana cum am facut eu ,este bine daca il inveti cu tine dar sa-l inveti si sa petreaca timp singur in colivie cu jucariile lui ,care trebuie sa fie destule ,se plictisesc destul de rapid ..

#4 Re: Papagali » Micul sau Marele Alexandru ? » 2018-11-16 15:02:46

Daca petreci mai mult timp cu el ,cred ca se va obisnui cu prezenta ta si pana la urma te va accepta ,rabdare ..

#5 Re: Peruşi si Papagali Nimfă » Nimfa fara coada » 2018-11-16 15:01:05

Stai linistit,ii creste inapoi,oricum le pierdea in primavara la naparlire .

#6 Re: Papagali » Micul Alexandru intrebare » 2018-11-16 14:59:55

E destul de frig ,plus ca in balcon va sta izolata,sau stai si tu cu ea? Nu cred ..asadar las-o in colivia de e acum si in casa la caldurica ,parerea mea ca e mai bine asa.

#7 Re: Papagali » Intrebare despre micul alexander » 2018-08-24 16:57:56

Salut ,nu are nici o problema medicala ..asa tip toti papagalii ..ca se plictisesc ,ca sunt singuri ,ca tipa dupa tine cand pleci ,ca vor atentie ,ca nu le convine ceva ..etc ..n motive ,eu am un mic alexandru de un an de zile (l-am luat de pui ,si este foarte bland acum) dar ..cand il apuca tipatul uneori sincer ma scoate din casa ..iar eu sunt non-stop cu el ,jucarii are o cutie intreaga,colivie imensa ,liber dupa mine mereu in casa ,si cand plec cu masina il i-au pe tetiera sa nu ramana singur acasa ,dar ..dupa cum ziceam ,chiar si asa cu toata interactiunea mea cu el tipa uneori din nimic ,eu zic ca sunt pasari si zbiara din instinct ,doar atat .

#8 Re: Peruşi si Papagali Nimfă » Ajutati-ma va rog! » 2018-07-12 17:50:17

Richard2017 a scris:

Al meu vorbeste cu papusile fiica-mii. La spune la toate ca le iubeste big_smile

Mare gagicar smile)

#9 Re: General » O mica prezentare... » 2018-06-16 09:44:41

Mihaela Hogea a scris:

Buna!! Sunt Mihaela si sunt noua aici.?Am nevoie de ajutor! Am o nimfa ( mascul) care roade tot ce prinde: tocaria de la geam, cabluri, tot ce e din lemn.Pot sā îl fac cumva sa nu mai roada nimic?? Multumesc mult!!

Nici o sansa ,imi pare rau.

#10 Re: Peruşi si Papagali Nimfă » nimfe pui » 2018-06-16 09:42:34

Ideal ar fi fost sa le iei cuibul dupa ce au scos puii afara ..daca au vazut cuibul ca e disponibil vor cloci iar si vor scoate pui din nou ,dar atentie poate fi greu pentru ei ,sa aibe mereu la dispozitie hrana umeda,calciu ,vitamine ,etc ..

Subsol forum

Platforma FluxBB